Förslag på planlösningar

Varje Villa Nordica är unik! Genom att våra vagnar inte byggs med hjälp av prefabelement kan vi vara lyhörda för era krav och önskemål när det gäller planlösning och funktion i det nya huset. Nedan ser ni ett urval av de planlösningar som vi jobbat med.

Färg på fasad och fönster nedan är endast för visningsändamål, vagnen målas i den färg som ni själva väljer vid beställningen.
 

Villa Nordica 40 kvm - Dubbelenhet

Smidig lösning för campingar och stugbyar som letar efter ett sätt att få mer sängplatser på liten yta, utan att göra avkall på elegans och faciliteter.

 

Villa Nordica 52 kvm - Dubbelenhet

Samma, smidiga lösning för campingar och stugbyar som letar efter ett sätt att få mer sängplatser på liten yta, utan att göra avkall på elegans och faciliteter. I denna lite större version finns plats för (bädd)soffa och fullt utrustat kök.

 

Villa Nordica 52 kvm - Centerlounge

Detta är en planskiss som motsvarar vår nuvarande (2016) demovagn. Vi har ritat den med sovrummen åt sidorna så att det blir en trevlig och ljus samvaroyta i mitten av vagnen.
Genom att vi valt pulpettak på denna version så får vi en mycket luftig, rymlig känsla som förstärks av de höga fönster som är placerade i mittendelen av vagnen.

 

Villa Nordica 48 kvm

En trevlig och välplanerad vagn som er som vill ha sovrum åt ett håll och kök/vardagsrum åt andra hållet.

Layouten gör det möjligt att placera en dubbeldörr i vardagrsummets gavel, en perfekt placering av ett inglasat uterum för den som så önskar.

Vagnen har plats för alla bekvämligheter; diskmaskin, u-kök, tvättstapel i badrum samt plats för att bygga förvaring i sovrummen.
 

Villa Nordica 45 kvm

Lika vagn ovan (48 kvm), men med en förkortad längd för att passa in på de områden där 45 kvm är maximal yta.

Även fast den är lite kortare så fortfarande finns det plats för tvättstapel samt bekvämt u-kök, detta genom att förkortningen har tagits i vardagsrummet och inte i sovdelen av vagnen.

 

Villa Nordica 40 kvm

Rymlig planlösning med ett sovrum, med fokus på öppna ytor. Smidig dubbeldörr vid kök/vardagsrum så att man enkelt kommer ut till den sköna solen på altanen.
 

Villa Nordica 32 kvm

En lite mindre, smidig vagn som inte är längre än 8 meter men som ändå rymmer mycket.

Ni väljer själva att ha sängarna ihop eller isär i stora sovrummet, samt enkel eller våningssäng i gästrummet beroende på ert behov av sängplatser. 

Villa Nordica 25 kvm - Attefall

Vår Attefallsmodell - mycket boende på 25 kvm!

Stor entré med generös förvaring, fullt utrustat badrum med möjlighet till tvättstapel, ett kök som har ugn, häll, kyl/frys samt även plats för diskmaskin (45 cm) om det är ett önskemål.

Liten yta - stort boende!