Vi levererar villavagnar över hela Skandinavien

Även om de flesta kunder till oss idag redan har en arrenderad tomt, en plats på en camping eller egen tomt där vagnen skall ställas upp, så kan vi hjälpa till att hitta en bra placering åt er via de samarbetspartners som vi har per idag om ni letar efter ledig plats. De campingar som visas på sidan nedan är dem som vi har ett samarbete med och som vi vet kan matcha de krav vi har på placering, utrustning, närhet till attraktioner samt nivå på service som vi anser skall finnas.

Listan kommer att fyllas på undan för undan, men vi kommer inte att ha många på samma gång utan ser till att fylla de platser som finns tillgängliga innan vi går vidare med nya projekt. Vårt fokus är att ha nöjda kunder och det uppnår vi genom småskalighet och god kundkontakt.

Intresserad? Kontakta oss här!

Skandinaviska Villavagnar AB är en associerad partner till Svensk Campings Riksförbund SCR. Läs mer.
 

Hammarsbadet, Gamleby

En 4-stjärnig familjecamping som ligger vid en vik av Östersjön. Här finns en barnvänlig lagunbadsanläggning med hopptorn och vedeldad familjebastu att hyra nere vid sjön.
Vid området sjöängen finns det tio förberedda platser på 160 kvm för villavagnar med vatten, avlopp och el framdraget. Årsgäster kan hyra bryggplats och ha båten riktigt nära hela säsongen och har man ingen båt kan man hyra en av campingens många hyrbåtar de dagar man vill ut och se sig om lite.
Gamleby i sig är en liten, charmig ort med allt man behöver av affärer och restauranger på nära avstånd från campingen. Runt campingen finns det många attraktioner, som tex Astrid Lindgrens värld (Vimmerby), Kolmården (Norrköping), slussarna vid Göta Kanal i Söderköping med en av landets godaste glassrestauranger tex. Här trivs man! Läs mer.

Sundsörns Camping, Mariestad

Toppmodern camping med vacker utsikt över Vänerns vatten. I samarbete med Sundsörns camping kommer vi att erbjuder vårt nya koncept för villavagnsparker, där ni bo året runt på den arrenderade tomten. Läs mer.

Sörälgens Camping, Hällefors

En vackert belägen camping vid en sjö med villavagnsplatser tillgängliga per omgående. 
Här bor ni riktigt bra med endast 100 meter till badet. Platserna har egen infart och kommera att kunna användas året om, perfekt för våra villavagnskunder som letar efter vagnar som är välisolerade.
På campingen har du möjlighet att hyra roddbåt eller kanot, äta på restaurangen, vandra i de olika leder som passerar området och mycket annat. Sörälgens camping är en komplett anläggning. Läs mer.