perfekta enheter för uthyrning och service

Utöka service till kunderna genom att erbjuda välplanerat boende samt även smart planerade servicehus!

Vi har nöjet att presentera årets nyhet - servicevagnarna! Dessa är byggda med kundens bästa i fokus men även för campingens bästa genom smart planlösning och materialval som underlättar städning och renhållning. Gedigen konstruktion som är energieffektiv samt håller år ut och år in.

Villa Nordica 40 kvm - service

Väldigt välplanerad och populär serviceenhet.

Sex toaletter, fem duschplatser, en familjetoalett / hkp som har egen access, smidigt för tex vinteröppen anläggning.

Lagom stort kök med möjlig placering av tvättstapel.

 

Villa Nordica 50 kvm - Service

Lite längre än modellen ovan, nu med dubbla familjetoaletter för utökad service året runt, större kök med fler platser samt även utökat antal toaletter och duschar.

Har du behov av speciallösning för att enheten skall passa just din camping - hör av dig, vi löser det!

Villa Nordica 40 kvm - Dubbel

Smidig lösning för campingar och stugbyar som letar efter ett sätt att få mer sängplatser på liten yta, utan att göra avkall på elegans och faciliteter.

 

Villa Nordica 52 kvm - Dubbel

Samma, smidiga lösning för campingar och stugbyar som letar efter ett sätt att få mer sängplatser på liten yta, utan att göra avkall på elegans och faciliteter. I denna lite större version finns plats för (bädd)soffa och fullt utrustat kök.

 

Villa Nordica 52 kvm - CL

Detta är en planskiss som motsvarar vår nuvarande (2016) demovagn. Vi har ritat den med sovrummen åt sidorna så att det blir en trevlig och ljus samvaroyta i mitten av vagnen.
Genom att vi valt pulpettak på denna version så får vi en mycket luftig, rymlig känsla som förstärks av de höga fönster som är placerade i mittendelen av vagnen.

 

Villa Nordica 48 kvm

En trevlig och välplanerad vagn som er som vill ha sovrum åt ett håll och kök/vardagsrum åt andra hållet.

Layouten gör det möjligt att placera en dubbeldörr i vardagrsummets gavel, en perfekt placering av ett inglasat uterum för den som så önskar.

Vagnen har plats för alla bekvämligheter; diskmaskin, u-kök, tvättstapel i badrum samt plats för att bygga förvaring i sovrummen.
 

Villa Nordica 45 kvm

Lika vagn ovan (48 kvm), men med en förkortad längd för att passa in på de områden där 45 kvm är maximal yta.

Även fast den är lite kortare så fortfarande finns det plats för tvättstapel samt bekvämt u-kök, detta genom att förkortningen har tagits i vardagsrummet och inte i sovdelen av vagnen.

 

Villa Nordica 32 kvm

En lite mindre, smidig vagn som inte är längre än 8 meter men som ändå rymmer mycket.

Ni väljer själva att ha sängarna ihop eller isär i stora sovrummet, samt enkel eller våningssäng i gästrummet beroende på ert behov av sängplatser.